Rad Caritasa naše Župe u sastoji se od već poznatih aktivnosti koje se provode od samog osnutka Caritasa u našoj Župi. Za Uskrs i Božić organizira se susret bolesnika i starijih osoba koji tijekom godine ne mogu sami doći u crkvu. Prvo ih se dovodi u župnu crkvu gdje oni pristupaju sakramentu Svete ispovijedi ili bolesničkog pomazanja, a nakon toga se služi se Sveta misa kod koje oni pristupaju Svetoj pričesti. Nakon primljenih sakramenata u Župnom dvoru se priređuje domjenak s druženjem.

Prihodi našeg Caritasa sastoje se od milodara nedjelje Caritasa, te prodaje kolača koje ispeku djelatnici župnog Caritasa i druge dobre žune. Povodom blagdana Svih Svetih organizira se prodaje svijeća u akciji pod nazivom: „Ova svijeća gori duže.“

U povodu Uskrsnih i Božićnih blagdana posjećujemo obitelji u kojima     žive osobe koje su prikovane uz krevet i nisu u mogućnosti doći u Crkvu. Kod takvih je osoba jako bitan razgovor da one osjete kako ipak netko misli i na njih, a ujedno ih darujemo i prikladnim paketima. Pošto je kod nekih od njih potrebna i financijska pomoć, mi je ispunjavamo koliko je to u našim mogućnostima. Također posjećujemo obitelji s četvero i više djece koje pomažemo u naravi, garderobi, hrani i novcu.